Posted on

Colectorul de link-uri

Pentru că de coletorii de taxe sau deşeuri adunate selectiv ne-am săturat fie pebtru că unii sunt mult prea insistenţi fie că ceilalţi sunt doar ca să existe pentru că nu fac nimic eu m-am gândit că nu ar strica un colector de link-uri care nici să nu fie enervant de agasant prin spamarea zecilor de mii de link-uri zilnice şi să fie şi eficient, adică ce e pus la locul să acolo să rămână şi să nu fie iar amestecat cu mulţimea pentru că scopul său e cert unul de amuzament. Enjoy.

– Un beat box gata să te anunţe că materia primă pentru omletă e gata.

– Un nou instrument din țevi de PVC. O să auziți tema muzicală din Mario, Lady Gaga, etc. Fiarte talentat tipul.

– Un nou Smart phone de la Mozilla, Seabird, foarte inovator. I want one.

– Ce ziceți de o plimbare cu tupeu pe contrasens ? De urmărit și alte isprăvi pe același site.

– Cum se distrează oamenii pe la nunțile turcești.

– Un dans popular foarte interesant. Păcat că nu e păstrată și muzica originală că aș fi fost curios cum sună.

– Excelent Beatbox-er. Merită urmărit tot canalul de youtube al tipului care presupun că este din Rusia.

Posted on

Tilt up sau Diorama

Nu știu care variantă este cea corectă sau poate sunt ambele corecte însă nu mai contează. Ideea e că am destul de mult chef să experimentez zilele astea așa că revin cu o nouă creație. Dacă nu par tocmai “sănătoase” culorile să ştiţi că am un monitor bolnav care arată totul extrem de şters aşa că… asta e, poate se gândeşte Moş Crăciun şi la mine şi îmi aduce un monitor nou. Ideea e că m-au fascinat tot timpul acest gen de prelucrări şi vă aştept să vă daţi cu părerea despre cum a ieşit primul meu experiment. După salt o să pun şi fotografia iniţială (nu că ar conta). Aştept să folosiţi şi butoanele din stânga, ştiţi voi, alea pentru promovare pe facebook, twitter şi stumble. Probabil că ştiţi deja că dacă dai click pe imagine există şi o variantă mai mare însă eu ţin să vă readuc aminte şi să recomand varianta big. Enjoy.

Update: am mai făcut una însă la asta am aplicat un toning HDR înainte şi puţin mai mult lens blur.

Continue reading Tilt up sau Diorama

Posted on

Pe plaja la stuf

Mi-am luat o pauză destul de lungă de a mai lucra în PS dar ieri am avut o poftă nebună să lucrez așa că mi-au ieșit câteva lucrări noi din mână. Am încercat o tehnică nou din CS5 (content aware feature) pe care tot o neglijez de prea multă vreme și sunt atât de încăntat de rezultat încât m-am decis să împărtășesc “opera” cu voi. Am făcut și un mic gif ca să vedeți cât mai dramatic schimbările. Fotografie e făcută de mine astă vară la Vama Veche. În principiu eu am făcut mai multe variante însă după salt o sa vedeți varianta originală, prima prelucrare și o tehntativă de HDR care nu știu cât de bine mi-a iețit dar eu sunt destul de mulțumit de ea. Enjoy.

Continue reading Pe plaja la stuf

Posted on

RockMelt

Încă un browser. Se vrea a fi un social media browser. Păi faza e că deja am Firefox și Chrome care sunt pline cu tot felul de add-on-uri care își fac treaba destul de bine însă nu vreau să zic nu din start și o să am răbdare să-l testez. Cică o să primesc zilele următoare un link de dowload. Până una alta vă puteți delecta cu un filmuleț de prezentare după salt. Enjoy.

Update: După cum ziceam și mai sus, îmi ajunge firefox si chrome. Am testat noul RockMelt și pot spune că nu mă încântă în mod deosebit cu absolut nimic. Este un fel de Chrome cu ceva add-on-uri gen Firefox pe care le foloseam cu ceva ani în urmă. Deci, în concluzie, nu mă interesează și nu cred că o să-l folosesc.

Continue reading RockMelt