Posted on

Guilty pleasure

Pentru că îmi place idea celor de la Guerrilla m-am gândit că mi-ar prinde și mie bine o astfel de refulare așa că o să am periodic plăcerile mele vinovate, poate prea multe. Azi navigam aiurea pe net si am dat peste o melodie care nu prea se încadrează în muzica pe care o ascult în general dar nu știu de ce a reușit să mă prindă. Tipul este Tony Ray și cred că este român însă nu am făcut nici un background check dar atâta timp cât are un site în română presupun măcar atâta lucru. Enjoy.

Continue reading Guilty pleasure

Posted on

Top 10 site-uri pierdere de timp

Un top cu câteva site-uri care te vor face să pierzi o grămadă de timp sau să pici pe gânduri datoriă ingeniozutății cu care sunt făcute. Sunt site-uri pe care le-am strâns de-a lungul timpului în bookmark-uri. Unele îți vor oferi posibilitatea să faci muzică (unu site de acest gen v-am arătat și aici), altele le vei doar urmări desfășurăndu-se iar altele poate îți vor da dureri de cap până vei trece de puzzle-urile complicate, sau nu. Enjoy.

1.Sound of Hamburg.

Muzica pe care reușești să o faci nu e spectaculoasă în opinia mea însă ideea și aplicabilitatea sunt absolut geniale, adică să te folosești de mașinile, oamenii și vapoarele Hamburugului e o idee extrem de ingenioasă.

Continue reading Top 10 site-uri pierdere de timp

Posted on

Crystal Castles

Pentru că e sâmbătă seara și nu știu dacă vreau să ies din casă sau să ma uit la meci navighez incă pe net zăpăcit de încă prea multa căldură pe care mi-e greu să o suport. Am descoperit un site care te transformă în DJ. În fine, trecând peste, vroiam să vă arăt o trupă descoperită în urmă cu câteva zile datorită lui Teo. O să vă las să-i descoperiți sau să-i redescoperiți pe Crystal Castles. Enjoy.

Continue reading Crystal Castles