Posted on

Scurte de 30 (video session)

– cum se închide frontiera dintre India și Pakistan în fiecare zi. Ce spectacol !

– cum enervezi un Iphone ? Așa.

– ca să mai pun linkuri și de pe blogul meu pentru cei care sunteți mai noi e aici așa că azi avem Roni Size.

– pentru că odată am fost fan, poate că, după cum zic și versurile, meritau mai mult(necenzurat).

– dacă e patrat e mai eco. sau

– muzică din mașini…techno.

– 7×13=28. Cine nu crede să se uite aici.

Posted on

Refulare

Sunt nervos pe diverse texte pe care le citesc la ora asta târzie rău în loc să dorm.Eticii p… mele î-l preaslăvesc pe Dumnezeu da’ ei numai religioși nu sunt. Bă, wake up. Niciunde în biblie nu spune că ortodocșii, catolicii, protestanții, evreii sau alți religioși urmează calea cea dreaptă. Dacă EL există nu vrea de la voi să urmați cutumele diverselor religii ci vrea să vă trăiți viața într-un mod cât mai etic. Nu vrea să urmezi mii de rituri ca să treci pragul casei dimineața. Nu merg la biserică și nici nu știu dacă am credință sau nu dar încerc în fiecare zi să devin mai bun chiar dacă câteodată îmi iau șuturi în dos. Cineva îmi spunea odată(sau poate am citit undeva) să nu fac fapte bune gândindu-mă la lumea de apoi ci doar să le fac. Faptele bune nu trebuie contorizate ci doar făcute.

Posted on

Scurte

– îmi place Brazilia, în principiu pentru că nu am fost niciodată acolo, dar parcă nu sunt așa mare fan al limbii. Dacă ar fi să aleg între China și Brazilia ca viitoare superputere a lumii e logic pe cine aș vota. Uite câteva argumente de ce Brazilia ar fi un bun candidat. Cică au și fete frumoase.

– bun, bun, bun de tot albumul Spike – Rămânem prieteni. Pe mine de ce nu mă anunță nimeni că mă supăr. Aici avem o mostră.

– niciodată nu am știut în ce categorie se găsește sistemul meu de valori și azi am aflat de ce. Păi nu era în lista. Cel mai mare prefix, pentru 10 la puterea 24, în catalogul internațional al unităților de măsură este yotta (habar nu am varianta  în română). Am aflat din New Scientist că există pe net există o petiție pentru a valida o nouă unitate de măsură, pentru 10 la 27, numită hel la sau hella.

– o reclamă bestială la Audi.

– cine le vinde mașini astora poate să vândă orice.

logo-ul zilei.

Posted on

Revers

Câți dintre noi gândesc invers. Probabil că prea puțini. Ca să înțelegi la ce mă refer urmărește clipul. Ar fi prea multe de discutat dar discuția înseamnă doi și dedublarea mea doarme la ora asta așa că o să vă las să analizați singuri dar, ca și concluzie, cred că e timpul să ne trezim.

Continue reading Revers

Posted on

…dupa cutremur

Citeam mai devreme un articol in numarul de martie al revistei New Scientist că în Chile încă nu e gata dezastrul. Mai mulți cercetători, printre care și Darwin, au obervat o intensificare a activității vulcanice în zonele predispuse după asemenea cataclisme precum cel din Chile care a avut o magnitudine de 8,8. Darwin scria într-o notă a sa din februarie 1835 despre un cutremur din Chile care adusese la viață câțiva vulcani inactivi în anul următor. Cutremurul de săptămâna trecută se poziționează cam în aceeași regiune cu cea menționată de Darwin în notele sale. Anul trecut David Pyle de la Oxford, alături de colegii săi, confirma notele lui Darwin aducând în atenție alte 2 mari cutrmure în acea zonă din 1906 (8,3 grade) și 1960(9,5 grade) care au dus la o serie de 3-4 erupții vulcanice în zone considerate inactive. În același articol se mai menționează și faptul că există posibilitatea ca, din cauza cutremurului, viteza de rotație a pământului să se fi micșorat și astfel durata unei zile să se fi scurtat. Richard Gross, geofizician la NASA, afirmă că ziua este posibil să se fi scurtat cu 1,26 microsecunde.

Posted on

Scurte

– cu siguranță pipele astea îți trezesc interesul pentru fumat, cel puțin bărbaților.

– foarte interesant sound-ul melodiilor the bloody beetroot, în special public enemy.

ilustrații superbe ale mitologiei greciei antice.

– un genial logo design. pokerhills.

– cred că mi-ar place și mie un ceas ca ăsta. sau nu e ceas ?

– am râs, am râs și iar am râs. you say it girl. bravo.

– nice typo you perv.

p.s. azi nu am litere mari în program

Posted on

Marea ieseala

Ca să parafrazez o reclamă a unui mare nume al industriei telecomunicațiilor cu reclame extrem de proaste, mai nou. De fapt ce urmează să vedeți nu are legătură de loc cu comunicațiile ci mai degrabă doar cu ieșirea, una mare. Un scurt metraj franțuzesc care tinde să te sperie la început însă finalul este de excepție. Un mod interesant de a prezenta o situație. O fobie sau doar o stare de fapt ? Deci, cu puțină răbdare așteptați finalul care vă va surprinde. Enjoy.

Continue reading Marea ieseala