Posted on

Windows Hosting gratuit de la LiveHosting

 LiveHosting este providerul meu de hosting de cateva luni bune si sincer sunt foarte incantat de servicile lor. Astazi am reintrat la ei pe site si am vazut un lucru interesant, cum ca ar oferi Windows Hosting gratuit pentru 6 luni la abonamentul Standard Windows Hosting (SWH) Express.

Cam ce contine abonamentul:

o 1 domeniu o 5 subdomenii

o 1 GB spatiu pe disc

o 100 GB trafic lunar o Suport pentru ASP.NET, .NET Framework 3.5, PHP5

o 1 baza de date Microsoft SQL Server 2008

o 1 baza de date MySQL5 o 5 casute de email SmarterMail Enterprise

o Windows Server 2008, IIS 7.5, FTP 7.5, SmarterMail Enterprise, SmarterStats Enterprise

In plus ce mi se pare foarte tare este interfata panoului de control DotNetPanel care imi pare foarte simpla si intuitiva. Daca intrati la ei pe site http://livehosting.ro puteti vedea si un DEMO al DotNetPanel-ului si fireste sa va comandati si un trial pe 6 luni. Mi-am comandat si eu unul de test si activarea s-a facut foarte repede. Din punctul meu de vedere aceasta oferta este ideala pentru elevii si studentii care vor sa dezvolte aplicatii in ASP.NET sau PHP5 si nu numai. Am observat ca din ce in ce mai multe persoane isi aduc site-urile in Romania tinand cont de faptul ca se vor incarca mai repede si ca nu vor trece prin zeci de servere pana sa ajunga la el. Si asta datorita seriozitatii anumitor provider de hosting din Romania. Eu consider ca LiveHosting a trecut acest test si prin aceste trial-uri de 180 de zile vor avea foarte mult de castigat oferind posibilitatea si altora de a-i testa si de a se decide daca merita sau nu sa-si tina site-urile in Romania. Intrand la ei pe site am vazut ca ofera solutii complete de Hosting cum ar fi Microsoft Exchange, SharePoint si Dynamics CRM plus servere virtuala cu Hyper-V si servere dedicate. Suportul tehnic poate fi atat prin telefon cat si prin e-mail si vreau sa le multumesc foarte mult pentru ca de fiecare data sunt promti si eficienti ajutandu-ma fara costuri suplimentare sa-mi configurez contul meu de reseller cu ns-urile proprii si cu multe detalii de personalizare.

Una peste alta ma bucur ca Hostingul in Romania si Hostingul de Windows este promovat tot mai mult si tot mai bine facut in ultima vreme. Asadar recomand LiveHosting atat pentru testat cat si pentru a-l lua in calcul ca pe un viitor provide de hosting.