Posted on

Scurte

– Berea cu 32% alcool. Pe când şi la noi ? Citez din etichetă: ” This is an extremely strong beer; it should be enjoyed in small servings and with an air of aristocratic nonchalance. In exactly the same manner that you would enjoy a fine whisky, a Frank Zappa album or a visit from a friendly yet anxious ghost.”

– Se pare că românii au descoperit cu exactitate data crucificării şi invierii lui Cristos.

– Grown Ups Trailer. Super comedie.

– Iphone si Viper aduc tehnologia din James Bond în maşina ta. Trebuie să îmi iau şi eu Iphone.

– 10 locuri unde să te ascunzi de războaiele lumii.

Posted on

The Parisians – Time for nothing more

Am neglijat zona muzicală în ultima vreme nu din cauza faptului că nu mai ascult muzică ci pentru că nu am mai descoperit nimic interesat. Azi am dat peste primul videoclip al trupei The Parisians. Postproducţie şi compoziţie extraordinară. Băieţi ăştia fac rock alternativ încă din primăvara lui 2004. În 2006 au fost prezenţi pe compilaţia Paris Calling iar în 2008 s-au ales cu un EP intitulat Alesia. În 2009 se pregăteşte apariţia primului lor album. Enjoy.

Continue reading The Parisians – Time for nothing more

Posted on

scurte

– cred că sunt fan Lady Gaga. Îmi place şi piesa asta (Alejandro). Cred că am ajuns deja la 3 sau 4. Îmi aduce aminte de Ace of Base.

– Unii spun că Obama a făcut o plecăciune prea lungă în faţa împăratului Japoniei însă să nu uităm că este şi foarte înalt. Oricum mai au multe plecăciuni de făcut pentru răul ce l-au cauzat Japoniei.

– Playboy se vinde. Hef nu mai poate să facă faţă la toate pipiţele.

– Florin Călinescu se reapucă de televiziune şi o să avem o nouă televiziune de ştiri.

– Cei de la Top Gear ne-au făcut un mare serviciu în cea mai recentă emisiune a lor filmată în vară în Romania. Puteţi download-a torentul de aici.

Posted on

Cele 10 porunci…

cute-dog-cat…pe care trebuie să le respecţi atunci când mă aduci în viaţa ta pe mine, animalul tău de companie

1. Viaţa mea poate dura între 10-20 ani. Orice separare de tine va fi dureroasă. Aminteşte-ţi asta înainte de a mă aduce în viaţa ta.

2. Dă-mi timp să înţeleg ce vrei de la mine.

3. Oferă-mi încredere. E crucial pentru mine acest lucru.

4. Nu fi supărat pe mine pentru perioade lungi şi nu mă încuia singur ca să mă pedepseşti. Tu ai un serviciu, poate şcoală, ai divertisment şi prieteni. Eu te am doar pe tine.

5. Vorbeşte cu mine din când în când. Chiar dacă nu îţi înţeleg cuvintele îţi înţeleg tonul vocii. Ştiu când eşti supărat, nervos, fericit, îndrăgostit sau bolnav.

6. Conştientizează că, indiferent cum te vei comporta cu mine, voi ţine minte pentru totdeauna.

7.  Te rog nu mă lovi. Eu nu pot să te lovesc înapoi însă pot să muşc şi să zgâri şi chiar nu mi-aş dori să fac asta.

8. Înainte de a mă certa că sunt necooperativ, încăpăţânat sau leneş întreabă-te dacă nu mă deranjează ceva. Poate nu primesc o mâncare adecvată sau poate că inima mea îmbătrâneşte şi devine slabă. Eu trăiesc mai puţin ca tine.

9. Ai grijă de mine când voi îmbătrâni pentru că şi tu vei îmbătrâni căndva şi îţi vei dori un ajutor.

10. Mergi alături de mine în încercările pe care va trebui să le trec. Nu spune nu pot să mă uit sau se poate face şi fără mine. Nu uita că te iubesc.

via ISAR

Posted on

RemoveAD on YM 9

Pentru că întâmplarea a făcut să dau peste un patch foarte util pentru YM îl recomand cu căldură. Pe lângă faptul că te scapă de reclame, poţi activa cu el şi multiple instances. Aici găsiţi patch-ul pentru versiunea 9.0.0.2162. Patch-ul e făcut de tim2679 şi aici apar eventuale update-uri. Print screen-ul e făcut după ce am aplicat patch-ul aşa că opţiunile sunt cele de inversare.

Ad remove YM

Posted on

Scurte

– se vor putea folosi caractere non-latine pentru domenii.

– Loganul de camping. Faină idee. Mi-ar place şi mie unul.

– Loganul promovat de Hitler. A apărut şi la Apropo TV. Merci Lau că mi-ai adus aminte.

– Geoană vrea s-o ardă parte-n parte cu Băselu’. Eu nu cred că va accepta Băse. Hai Trăienel, aratăne ce poţi.

– OTV a dat apartamente care nu erau ale lor.

Dracula is Dead e o carte scrisă de Jim Rosapepe, ambasadorul Sua în România între ’98 şi ’01. Cartea face mai mult bine României decât au făcut toţi miniştri de externe după ’90. Interviul merită ascultat.