Posted on

Jack Daniel’s face şi mâncare

jack-daniels_cook_meat_02

Ce idei le mai trac şi unora prin cap. Conceptul îl cunoaştem cu toţii, e necesar în generel, însă asocierea e cel puţin bizară. Sub sloganul “Eat Right. Drink Responsibly” se va asocia cu Completely Fresh Foods pentru a produce mâncare gata preparată ce va putea fi cumpărată din supermarket sau baruri. Pentru moment, şi propabil aşa va şi rămâne, va fi disponibilă doar în SUA.

jack-daniels_cook_meat_01via

Posted on

DEX-ul soţiei mele

Soţia mea mă disperă cu civintele inventate de ea. Are enervantul obicei de diminutiva şi diminutivele. Am o vagă impresie că viitorul meu copil va fi mai cocoloşit ca o pisică de birmaneză de câteva săptămâni crescută de Monica Columbeanu. Ca să mă exemplific vă pot spune că în dicţionarul ei există cuvinte precum îngheţăţică, fustuchiţă (de la fustiţă), bombonicuţă, în brăţică (adică în braţe), etc. Astea sunt doar alea care îmi vin acuma în cap. Cine mai ştie şi alte diminutive diminutivate de prietenele lor îi rog să le scrie şi să facem un dex special pentru ele.

Posted on

Minipop

I-am desoperit în urmă cu câteva zile şi de atunci îi tot ascult. Trupa e originară din San Francisco şi a fost creată în 2004. În 2006 şi-au produs singuri un EP ca s-a numit Precious. Albumul de debut a apărut în 2007 şi s-a numit A new hope. S-ar spune că ei cântă un indie electronic combinat cu un dream pop. După salt vă invit să ascultaţi câteva piese de pe albumul din 2007.

minipop

Continue reading Minipop

Posted on

TM 09 Base, editia a XII-a

Abia astept!

Cum anul trecut am fost fascinat de London Electricity anul acesta se pare ca o sa avem trupe grele care o sa ne incante mai mult de cat poate ne asteptam.

In 15 octombrie va incepe si va tine pana in 17 si se pare ca acest festival a luat suficient de mari proportii ca sa il astept tot mai mult de la an la an.

Mai jos voi posta cateva clipuri de pe Youtube referitor la ce vom asculta in 2009 la TMBase.

watch?v=MVLCMTJLehA&feature=channel_page

watch?v=DNfa-YZrCRw&feature=channel_page

watch?v=1krmAcCdZ_Y&feature=channel_page