Posted on

DJ Tatana – Spring breeze

Ascultă muzică bună. Pentru că am ignorat în ultima vreme domeniul care îmi mănâncă cam toată ziua pentru că indiferent ce fac muzică trebuie să existe şi pentru că recent am descoperit un artist pe care îl mai auzisem dar nu ştiam cine este azi revenim la muzică. Spring breeze de la DJ Tatana remixat de Martin Roth într-un mod fresh, de vară. Tatana Sterba, pe numele ei complet, este o artistă născută în Cehia în ’76 a cărei familie a emigrat în Elveţia în 1980. După salt aveţi şi melodia. Enjoy.

Continue reading DJ Tatana – Spring breeze

Posted on

Ion Cristoiu şi le’ pupincurism

Eram odată un fan al jurnalistului Cristoiu şi spun odată pentru că nu mai sunt. De ce nu mai sunt ? Pentru că nu-l mai înţeleg. Nu înţeleg de ce se prostituează în asemenea hal. Nu l-am ştiut niciodată ca un apărător al clasei politice cei un luptător împotriva nedreptăţilor cauzate de entităţile care locuiesc în singura casă a poporului. E posibil să greşesc. E posibil să fiu subiectiv. Poate eram eu prea mic şi nu înţeleg decât acum ce înseamnă să fie o târfă a jurnalismului. În ultimele luni asist la slugărnicia celui dintâi jurnalist adevărat, cum îl consideram eu. În ultimele câteva luni l-am văzut pe Cristoiu cum a luat apărarea tuturor PDL-iştilor, Băseştilor, Ridzilor, Udrelor, etc fie la televizor fie în ziar. Gata. Pentru mine nu mai e decât o pupător de dosuri.

ion_cristoiu

Posted on

O nouă iconiţă pentru Firefox

new firefox logo

E puţin cam stupidă treaba dar Alex Faaborg, designerul principal de la Firefox, vorbeşte despre ea încă din mai pe blogul său. Iconiţa apare odată cu lansarea versiunii finale a Firefox 3.5. Se pot sesiza ceva schimbări la coadă – care a devenit mai stufoasă, la glob care e mai lucios şi nu mai sunt aşa evidente continentele pentru că, din câte îmi aduc aminte, au fost ceva controverse referitoare la poziţionarea Angliei în dreapta lăbuţei vulpii. Ar mai fi de remarcat că vulpiţa nu mai e ciufulită. Nu pot să spun că e o schimbare care să îmi placă în mod deosebit. Cum scriau şi cei de pe underconsideration.com, şi dacă schimbarea ar fi fost invers probabil că nu ar fi contat prea tare, cum, pentru mine, a contat schimbarea icon-urilor la CS4.

firefox overlayÎn alb negru este vechea iconiţă iar color (cu overlay) varianta nouă.

via underconsideration.com

Continue reading O nouă iconiţă pentru Firefox

Posted on

Home

E un film, despre noi, despre omenire, despre ce a fost şi ce va fi, despre ce va fi dacă nu vom face nimic. E un film lansat pe 5 iulie despre care am aflat de la Alex. E supărător de adevărat. E deranjant, e motivant şi înfircoşător. E toate adjectivele la un loc atât pozitive cât şi negative. Aici aveţi filmul integral pe youtube.

home

Posted on

Acrobat online

Adobe a lansat în urmă cu ceva vreme beta-ul site-ului acrobat.com şi au reuşit să ajungă la o variantă finală. Adobe doreşte prin lansarea acestui serviciu să atace poziţia pe care o ocupă Google Docs. Acrobat oferă posibilităţi de creere şi sharing a pdf-urilor, stocarea acestora cât şi lucrul colectiv asupra lor. Aplicaţia doreşte să înglobeze tipul de servicii pe care le oferă Microsoft Office în lucru zilnic la birou.

acrobat.com

Posted on

Ken Block driving

Probabil mulţi dintre voi a-ţi văzut filmuleţul anterior al lui Ken din port. Acum avem o nouă demonstraşie de şofat din partea lui Ken. Nu pot să zic decât că-i spectaculoasă. Clipul este mai profesional filmat decât cel anterior, are slowmotion-uri, chiar arată bine. Filmuleţul este şi reclamă la DC Shoes dar asta nu e foarte relevant. Pentru doritori după salt avem şi clipul.

ken block

Continue reading Ken Block driving

Posted on

Cartea ilegala

Dacă vin mascaţii peste mine acum ştiu de ce ar putea să o facă, pentru că Enigma Otiliei de la Adevărul a fost declarată ca fiind ilegală şi este singura carte cumpărată de mine de la Adevărul. În ediţia de mâine a Evenimentului Zilei este publicat un articol referitor la războiul câştigat de Jurnalul Naţional în dauna celor de la Adevărul referitor la cartea Enigma Otiliei.

Enigma OtilieiSursa imaginii: adevarul.ro


Posted on

Ce mă face fericit

Lily Allen – Smile

Înainte să citeşti porneşte melodia. Nu am reuşit niciodată să îmi fac o listă cu ceea ce mă face să fiu fericit. Dar ştiu că sunt multe care mă fac să fiu fericit pentru că am învăţat să profit de orice posibilitate pe care mi-o oferă viaţa. Ştiu că sunt puţine lucuri care mă fac să fiu trist pentru că reuşesc să iau doar lucrurile bune din orice, asta face un optimist şi eu cu siguranţă fac parte dintre ei. Mulţi prieteni cosideră că sunt un norocos şi sunt convins că de cele mai multe ori le-am răspuns că norocul ţi-l faci singur. Norocul ţine de atitudine. Norocul ţine de cum vrei să abordezi problema. Dacă pleci pesimist la drum niciodată nu o să ai succes şi nu o să fii fericit. Chiar dacă ştii că lupţi pentru o cauză pierdută nu trebui să renunţi, asta face un pesimist. Nu trebuie să uiţi că eşecul nu te face mai puţin fericit ci doar dezamăgit, câteodată. Eşecul nu poate sta în calea fericirii tale. Eşecul face parte din viaţă şi fiecare dintre noi avem parte de el la un moment dat în viaţă. Orice eşec aduce în urma lui şi părţi bune, te ajută să te descoperi iar în momentul în care te cunoşti mai bine îţi poţi face viaţa mult mai fericită. Şi acum, ce mă face pe mine fericit, păi am mai spus, sunt multe. Unul dintre cele mai importante lucruri probabil este acela că îmi ştiu familia aproape de mine şi că mă simt iubit. Ştiu că ei or să fie mereu aproape de mine indiferent de ce voi face iar asta mă face să fiu fericit. Ştiu că indiferent de greu îmi va fi vreodată ei vor fi acolo să îmi dea o mână de ajutor şi alături de ei nimic nu poate să iasă rău. Sunt fericit să ştiu că am prieteni care consider eu că au incredere în mine şi că la un moment dat când vom avea nevoie ne vom putea baza unii pe alţii.

Şi acum că ştii ce mă face pe mine fericit, pe tine ce te face fericit(ă) ? Aştept să-mi dai sfaturi să fiu şi mai fericit decât sunt şi să-i ajutăm şi pe alţi să fie fericiţi prin ceea ce nu credeau că pot fi. Sunt sigur că fiecare are o metodă să fie fericit şi aştept sfaturile voastre.