Posted on

Arhi se lasa de bloging

Se pare că arhi se lasă de bloging. În urma unu contract semnat cu Pro TV acesta nu ar mai avea voie sa continue cu blogul urmând a se dedica în totalitate televiziunii. Acesta va avea o emisiune de divertisment, la o oră nocturnă, care să facă concurenţă lui Capatos de la Antena 1. Emisiunea ar urma să înceapă odată cu grila de vară.

Posted on

Lipton de zmeura

Lipton a lansat azi un nou ice tea. De zmeura. O să fie prezent în aceleaşi ambalaje (0.25 l, 0.5 l, 1.5 l). Sursa imaginii: Arhi, care a fost prezent şi la lansare. Fain să fii bloger şi să te cheme lumea pe la lansări măcar să scrii despre ei :).

Posted on

Chevrolet Volt nu salveaza GM

Chevy Volt se va lansa în noiembrie însă, cel mai probabil acest model nu va putea salva GM, pe termen mediu, aşa cum sperau oficialii. După o analiza aprofundata preşedintele constructorului american a precizat că sa consumat mult pre mult timp şi resurse pentru creerea unui model electric însă. El mai spune că ar trebui ca GM să se concentreze pe maşini mai vandabile până se depăşeşte criza însă congresul spune că nu vor da bani decât dacă vor continua cu producţia de maşini electrice. Preţul la care va fi vândut modelul va fi stabilit în funţie de preţul pe care îl va avea petrolul. Varianta europeana a modelului se va numi Opel Ampera şi va fi lansată în 2011.

Posted on

Sincopa

Scurtmetraj premiat pentru Cel mai bun nou-venit şi pentru Cea mai bună poveste la Festivalul Filmul de piatră, desfăţurat în Piatra Neamţ, sau ceva (o să înţelegeţi dacă vă uitaţi la film :) ). Regizor: Codin Sebastian Pop sau ceva. Distribuţia: Banea Mihai, Andreea Tutuian, Alexandru Timis, Enache Cezar sau ceva. Un scurtmetraj care demonstrează că filmul românesc are valoare. Mi-a plăcut foarte mult povestea şi chiar dacă unii critigă vulgaritatea ea nu este prezentă în limbaj iar de acuzat nu-l putem acuza decât de cel mult un erotism sugerat. Nu reuşesc să înţeleg de ce facem comparaţie între filmele de scurtmetraj studenţeşti din România şi filmele artistice de la Hollywood când bugetele sunt de câteva mii de ori mai mici faţă de cele din urmă.

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/iqstormic/f1f9d0b523c050[/trilu-video]